Categories:

Na osnovu ODLUKE vlade RS, JKP za stambene usluge Bor neće raditi 08.01.2024. godine.

Oglas za poslovno-tehničku saradnju.

Pozivaju se sva zainteresovana preduzeća i zanatlije da se prijave za poslovno-tehničku saradnju sa nama.

Detaljan poziv – Oglasa preuzmite na ovom linku.

Obaveštavaju se svi korisnici usluga da će šalteri za naplatu prestati sa radom u petak 29.12.2023. godine u 10:30. Početak rada je predviđen za sredu 03.01.2024. godine u 7:00.

Obaveštavaju se naši korisnici da šalter u NGC neće raditi od 29.12.2023. godine sve do 03.01.2024. godine.

Obaveštenje za korisnike parkinga kod pijace da isti može da se koristi bez naplate u periodu od 29.12.2023. godine do 03.01.2023. godine.

SEPARAT o povezivanju saobraćajnih priključaka na postojeće saobraćajnice na teritoriji opštine BOR.

Detalje SEPARATA možete preuzeti ovde.

ZA SVE KORISNIKE KOMUNALNIH USLUGA

Da je naše preduzeće otpočelo sa obračunom i naplatom kamata na sve zakasnele uplate kom. usluga nakon perioda predviđenog za plaćanje. Ovaj period, na koji se ne obračunava kamata, je dat na prednjoj strani računa kao Rok za plaćanje. Sadašnji rok za plaćanje je kraj meseca za prethodni obračunati mesec.

Korisnik komunalnih usluga koji svoje obaveze ne plati u roku plaćanja za izdati račun, dužan je da zajedno sa osnovnim zaduženjem plati zateznu kamatu na iznos osnovnog zaduženja od dana dospeća do dana uplate, po stopi utvrđenoj zakonom. Kamata će biti evidentirana od strane JKP za stambene usluge BOR na računu za mesec koji sledi nakon roka za izmirenje.

Popust i dalje važi za redovne i izmirene obaveze plaćene u predviđenom roku za izmirenje kom. usluga. U takvim slučajevima nema kamate, kao i kod onih, koji svoje obaveze izmiruju preko platnih spiskova ili trajnih naloga.

Comments are closed